DENİZLİ / SARAYKÖY - Beylerbeyi İlkokulu

Okulumuzun panosu güncellendi.

Şbt

İlçede yapılacak Akıl Oyunları turnuvasında okulumuzu temsil edecek öğrencileri belirlemek için ilkokul ve ortaokul düzeylerinde okul turnuvalarımız gerçekleştirildi.

Şbt

Öğrencilerimiz okul bahçemizde unutulmaya yüz tutmuş geleneksel çocuk oyunlarımızı yaşatıyor.

Şbt

Denizli il genelinde yapılan turnuvada Erkek Dart Takımımız İl 6. sı olarak büyük bir başarı elde etti.

Şbt

Okulumuzda çömlek atölyesi kurularak öğrencilerimizin çömlek yapımını hem yakından görmesi hem de deneyimlemesi sağlandı. Çömlek atölyesi kurulurken öğrencilerimizin geleneklerimizi yakından görmeleri ve emek verilerek yapılan şeylerin değerli olduğunu farketmeleri hedeflendi.

Ara

OKULUMUZDA DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZİN YAPMIŞ OLDUĞU ÇALIŞMALAR SERGİLENMİŞTİR.

Ock

İlkokul öğrencilerimize Uzm. Doktor Damla BOZKURT ve Ebe Hatice YALÇIN tarafından ağız ve diş sağlığı eğitimleri verildi.

Ock

Öğrencilerimizin anasınıfından itibaren okuma alışkanlığı kazanması desteklemek için anasıfımızda kitap köşesi oluşturuldu.

Ock

Sarayköy İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün düzenlediği Mehmet Akif Ersoy'u anma Dart turnuvasında okulumuz 8.sınif öğrencisi İremsu Çalışkan Yıldız kızlar kategorisinde ilçe 1.si olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Yerli tüketimin bilinçli olarak artması ve yerli malı kullanımının öneminin vurgulanması vesilesiyle yerli malı haftasını kutladık. Türkiye´de üretilen ürünler ile bilinç sağlamak isteyen Yerli Malı Haftası, her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanır