T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / SARAYKÖY - Beylerbeyi İlkokulu

Beylerbeyi İlkokulu

Telefon
0 258 421 60 76
Belgegeçer
0 258 421 60 76
WEB
https://beylerbeyiilkokulu.meb.k12.tr
Adres
Beylerbeyi Mahallesi Beylerbeyi Sokak No 405 Sarayköy / DENİZLİ
Vizyon
Bizler kendi ayakları üzerinde duran geleceğin Türkiye’sini yönetecek gençler yetiştiririz. Milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal ve demokratik,laik,sosyal,hukuk değerleri benimseyen, Atatürkçü, kendisi ve toplumu ile barışık, bilimsel düşünmeye önem vererek yorumlayabilen,hoşgörülü,esnek düşünme yeteneğini gerçekleştirebilen, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturmaktır.
Misyon
Kurumumuzda; öğrenci merkezli, her öğrenciyi bir potansiyel olarak gören, saygılı, ön yargısız, değişim ve gelişime açık, bütün topluma yönelik, sürekli bir eğitimle, bilgiyi arayan-bulan, evrensel değerleri özümsemiş, milli değerlere sahip, ülkesini seven ve çağdaş uygarlık düzeyine ulaştırmayı hedefleyen öğrenciler yetiştirilir. İlköğretimde tüm öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini, onların eğitimli, kültürlü,donanımlı, kendine güvenen bireyler olarak Türkiye’nin çağdaş geleceğine temel oluşturmaları için çalışıyoruz. Öğrencilerimizi, içinde bulunduğumuz çağın imkânlarını kullanarak, bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen; tutarlı, kararlı, toplumla barışık bir şekilde milli ve manevi değerlerine hizmet etmeyi kendine amaç edinmiş bireyler olarak yetiştirmek için varız.
Başarılar
Öğretmen :7
Öğrenci :62
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :1500
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler
08.30-14.20
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Sarayköy Koop. Minibüsleri
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
MAHALLE
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine 15 km.İlçe merkezine 6 km.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
bocce,dart
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ,BEYAZ BAYRAK,BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ,KARDEŞ OKUL PROJESİ,EDEP, SIFIR ATIK PROJESİ, e Twinning
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
E TWİNNİNG
Yazdır