DENİZLİ / SARAYKÖY - Beylerbeyi İlkokulu

AKIN YILDIZ - OKUL MÜDÜRÜ

1982 Uşak doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini Uşak´ta tamamladı. Yüksek öğrenimini 2001- 2005 yılları arasında Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde tamamladı. Yükseklisans eğitimini Pamukkale Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde Eğitim Yönetim Teftişi Planlaması ve Ekonomisi alanında 2020 yılında tamamlamıştır. 2006 Yılında Denizli Bekilli Sırıklı İlkokulunda Sınıf öğretmeni olarak göreve başladı burada müdür yardımcılığı yaptı.2013 yılında Bekilli Kurtuluş İlkokuluna atandı burada 2017-2018 tarihleri arası okul müdürü olarak çalıştı. 2018 Ağustos ayında Sarayköy Beylerbeyi İlk/Ortaokuluna Okul Müdürü olarak atandı. Halen Beylerbeyi İlk-ortaokulunda müdür olarak çalışmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.